Ann Peeters

Na een intensieve opleiding bij de toonaangevende academie VerbistĀ in Antwerpen begon Ann in 1982 onmiddellijk haar eigen zaak als kapster.

Al die jaren is ze de vaste waarde in Herenthout qua kapsalon en nog steeds doet ze haar job met evenveel plezier. Ze is gespecialiseerd in opsteekwerk, brushings, snit en kleur. Deze vaardigheden worden bovendien onderhouden door regelmatige opleidingen om altijd up-to-date te blijven.

Ann is zeer begaan met haar team. Zo is de sfeer altijd aangenaam en wordt u als klant steeds met de glimlach onthaald.

Ons Team

Sanne
SanneMannenkapsels
Sanne is direct na haar opleiding in Herentals bij kapsalon exclusief beginnen werken in 2008.
Sindsdien heeft ze zichzelf verder ontplooid en heeft ze zich gespecialiseerd in mannenkapsels. Verder is ze het zonnetje in huis en bent u als klant met haar in goede handen!
Griet
GrietAllround
Griet heeft samen met Ann een opleiding genoten aan de toonaangevende academie Verbist in Antwerpen.
Sinds 1993 is ze werkzaam in kapsalon Exclusief en heeft ze zichzelf ontplooid tot allround medewerkster en vaste waarde van het salon. Van een eenvoudige snit tot een gedetailleerde kleuring – bij haar ben je in goede handen!
Lisa
LisaAllround
Lisa is onze jongste medewerkers en is in 2013 begonnen bij kapsalon Exclusief na haar opleiding in Heist op den Berg.
Ze heeft enorm veel ambitie en is zeer leergierig. Dit toont zich in een gezonde portie enthousiasme die het hele salon opfleurt!
Contacteer ons nu voor een afspraak!

Een team waar u op kan vertrouwen!

Kapsalon Exclusief werkt enkel met gekwalificeerd personeel. Bovendien volgt iedereen regelmatig bijscholingen en opleidingen om mee te zijn met de laatste trends en technieken.
Contacteer ons nu voor een afspraak!